Referenties

In 2021 heb ik een traject mogen volgen bij Katka. Ik zat op dat moment echt vast in mijn leven, een dal waarin ik geen stap vooruit kon zetten. Katka was de zoveelste hulpverlener waar ik hulp zocht maar de eerste die écht een verschil gemaakt heeft in mijn leven.Ik was geen nummer maar een uniek persoon voor wie zij vocht om mij te kunnen helpen. Als ik wat vertelde dan kon zij verbanden zien waarvan ik het bestaan niet wist. Ze werkte altijd vanuit respect waardoor ik het traject met vertrouwen heb kunnen volgen. Voor mij was het een levens veranderende ervaring.

Evelin


Dankzij onze waardevolle gesprekken, jouw verhelderende inzichten en jouw concrete tips, voel ik me de laatste maanden stukken beter.
Ik wil je hier enorm voor bedanken.
Mijn paniekaanvallen zijn niet helemaal weg maar wel veel beter onder controle, en ook mijn darmklachten zijn niet weg maar wel significant afgenomen.
Ook heb ik mezelf voor een belangrijk deel weer 'teruggevonden' en zit ik dus veel beter in mijn vel, dankzij de rake vragen die je mij hebt gesteld.
Héél veel dank, Katerina, voor je uitstekende hulp. Ik kan vanaf hier op eigen benen verder, voel ik, en ik hoop dat dat ook heel lang zo blijft. 

Edwin


Klik hier en begin te typen. Quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet consectetur adipisci velit.

Voornaam Achternaam

Bedrijfsnaam